Praktisk information

Forplejning og fysisk aktivitet

Der vil blive sørget for mad og drikke under hele campen. Er du vegetar eller har andre særlige ønsker til kosten bedes du kontakte os pr mail. Desuden gør vi opmærksom på, at vi skal gå en del mellem de forskellige arrangementer.

Indkvartering

Der bestilles lagen, sengelinned og håndklæder til jer på vandrerhjemmet. I kommer til at overnatte på 4 eller 6 sengs værelser. Begge nætter vil to af de ansvarlige for IT-Campen overnatte på vanderhjemmet sammen med jer.

Hvad skal jeg medbringe?

Det eneste du skal medbringe er tøj, toiletsager og godt humør. Hvis du har mulighed for det, bedes du også medbringe din egen computer, da vi kommer til at prøve kræfter med lidt kodning.

Underskrift fra forældre

Hvis du bliver deltager på campen, så sender vi nogle dage i forvejen yderligere information og et brev, som en af dine forældre skal underskrive, der bekræfter deres tilladelse til din deltagelse, hvis du er under 18 år.

Find vej

I de 3 dage, som campen varer, skal vi primært opholde os på Institut for Datalogi i IT-Byen Katrinebjerg. Det er også her du skal møde op onsdag formiddag, mere specifikt på adressen:

Institut for Datalogi
Åbogade 34
8200 Århus N.
På kortet kan du se ruten fra Aarhus Banegård til Åbogade 34, 8200 Aarhus N.
Du kan tage bus 2A fra Banegårdspladsen næsten hele vejen til adressen. Du skal stå på bussen ved Burger King på banegårdspladsen fra stoppestedet, der hedder “Park Allé/ Aarhus Banegårdsplads” i retning mod Skejby Sygehus. Hold øje med displayet foran i bussen, der hele tiden viser næste stoppested. Du skal stå af ved stoppestedet, der hedder “Paludan-Müllers Vej/ Finlandsgade v. Storcenter Nord”. Herefter skal du gå op ad Finlandsgade, indtil du når Finlandsgade/Helsingforsgade-krydset. Gå til venstre ad Helsingforsgade til du når Åbogade/Helsingforsgade-krydset. Gå til sidst til højre ad Åbogade for at nå frem til adressen.

Overnatning vil være på Danhostel, som ligger på adressen Marienlundsvej 10, 8240 Risskov. Vi følges med jer til og fra vandrerhjemmet alle dagene, og I skal ikke selv betale for transporten mellem universitetet og vandrerhjemmet.